Pergola

A Boy Scout’s Eagle Scout project dealt with a dilapidated shed on the north end of the Mill.  The shed was used to store apples prior to processing into cider.  By 2012 the shed was in severe disrepair and so we removed all but the road-side wall and the Boy Scout replaced it with a pergola in the footprint of the old shed.

Before:

Pergola-before1

After:

Pergola_after_spring

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s