Front Facade

The front facade of the Mill contained some rotten wood and the paint was no longer fresh.  With the help of a carpenter and numerous volunteers, the facade was given an update with some new wood boards and a fresh coat of paint.  In addition, some of the doors were changed, and new plexiglass placed in the windows.

Before:

Facade before

After:

Facade after

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s